Inapoi la www.pensiileprivate.ro
XPRIMM Info Pensii
BULETINUL DE PENSII PRIVATE
Nr. 88, 28 aprilie 2010
by Media XPRIMM
Trimite Buletinul de Pensii Private unui prieten
Daca doriti sa va abonati la Buletinul de Pensii Private, apasati aici
Daca doriti sa nu mai primiti Buletinul de Pensii Private, apasati aici
www.pensiileprivate.ro
TOP STIRI | INTERVIU | EXTERNE | EVENIMENTE | Despre pensia ta ... | VA RECOMANDAM |
STATISTICI
FIAR 2010

VIDEO: INTERVIU

Stabilitatea legislativa, o necesitate strategica

"Pastrarea cadrului legal, cu mai multa stabilitate" este, in opinia lui Marius RATIU, CEO, AEGON Pensii una dintre conditiile de baza pentru ca operatorii sa poata elabora strategii corecte de dezvoltare. Continuare


EVENIMENTE

FIAP International Seminar 2010
6-7 Mai 2010, Vina del Mar, Chile
Organizator: FIAP
Click aici pentru detalii.

Ziua Pensiilor Private
Editia a IV-a
27 Mai 2010
Sinaia, Romania
Organizator: Media XPRIMM
Click aici pentru detalii.
TOP STIRI

Legea pensiilor, dezbatuta in Senat sub presiunea sindicatelor pensionarilor

Senatorii au reluat azi in plen dezbaterea proiectului de lege privind sistemul unitar de pensii publice, sub presiunea termenului de adoptare tacita din 10 mai, dar si sub presiunea agresiva a sindicatelor pensionarilor, care au protestat in fata Senatului. Dezbaterea pe articole si amendamente a legii a fost intrerupta saptamana trecuta, cand senatorii au realizat ca in circuitul legislativ mai exista aproximativ 100 de proiecte de lege care se apropie de termenul de adoptare tacita, asa ca a fost necesara dezbaterea si votarea acestora in cadrul a doar doua sedinte de cateva ore si abia apoi revenirea la legea pensiilor. Continuare


Inca un cartonas rosu pentru "garantarea cu inflatia"

Ieri a ajuns in dezbaterea Comisiei Munca, Familie si Protectie Sociala, in vederea intocmirii raportului catre plenul Senatului, cea de a doua propunere legislativa pe tema "garantarii cu inflatia" aflata pe circuitul legislativ. Publicat astazi pe site-ul Senatului, rapotul adoptat ieri de Comisie este unul negativ, ca si in cazul primei propuneri luate in discutie. De altfel, asa cum era si firesc, coincidenta pina "la litera" a celor doua propuneri legislative a facut ca si rezolutiile comisiilor interesate sa fie, in aceeasi masura, similare. Continuare

Alte stiri...

BCR Asigurari de Viata
ING
GENERALI Fond de Pensii

Despre pensia ta ...

STIRI EXTERNE

Din nou despre scrisoarea anuala de informare a participantilor

Zilele acestea s-au facut auzite foarte frecvent o serie de intrebari in legatura cu scrisoarea anuala de informare a participantilor.
Ne-am propus sa va oferim cateva raspunsuri:

  • De ce n-am primit inca scrisoarea?
  • Daca vad in scrisoare ca n-am primit contributii cui ma adresez?
  • Daca administratorul meu este "pe pierdere" inseamna ca este un slab administrator si n-ar trebui sa-i incredintez banii mei?
Continuare


CROATIA: Noul premier are o viziune pozitiva pentru pensiile private

Noul premier al Croatiei, Jadranka KOSOR, instalata in functie in iulie anul trecut, s-a dovedit o sustinatoare a sistemului de pensii private si a dezvoltarii acestuia, spre deosebire de vechiul premier Ivo SANADER, au declarat pentru portalul pensiileprivate.ro surse din piata croata de profil. Sefa Guvernului de la Zagreb a prezentat, printre altele, planuri pentru a majora contributia virata la Pilonul II de pensii obligatorii de la 5% la 7%, precum si pentru majorarea deductibilitatii pentru contributiile virate la Pilonul III de pensii facultative, potrivit acelorasi surse. In prezent, fondurile private de pensii din Croatia, lansate in 2002, au ajuns la active nete in administrare in valoare totala de aproape 4,5 miliarde de euro, dintre care peste 4,3 miliarde pe Pilonul II. Continuare

Alte stiri...


VERIFICA-TI
   CONTUL DE PENSIE PRIVATA!

STATISTICI Pilon II


STATISTICI Pilon III


 » AEGON
 » AIG
 » ALLIANZ-TIRIAC
 » AVIVA
 » BCR
 » EUREKO
 » GENERALI
 » ING

»Numarul participantilor
»Active nete administrate
»Valoarea unitatii de fond
»Investitiile fondurilor


COMPARA...
» Fondurile de pensii obligatorii
»Numarul participantilor
»Active nete administrate
»Valoarea unitatii de fond
»Investitiile fondurilor


COMPARA...
» Fondurile de pensii facultative

XPRIMM Newsletters

Presedinte: Sergiu COSTACHE CEO: Adriana PANCIU
Coordonator: Daniela GHETU

Editori: Oleg DORONCEANU, Andreea IONETE, Oana RADU

Coordonator Evenimente: Daniela ALECU
Departament Evenimente: Simona CONSTANTIN, Dana ZAHARIA
Department IT: Octavian GRIGOR, Dorin PALADE

e-mail: pensii@mxp.ro


PRELUAREA INFORMATIILOR
Informatiile continute in prezentul Buletin de Pensii Private sunt proprietatea exclusiva a SC Media XPRIMM SRL, insa oricare dintre ele pot fi preluate complet sau partial cu conditia expresa a publicarii lor impreuna cu mentiunea "Conform portalului specializat www.pensiileprivate.ro".
ACURATETEA INFORMATIILOR
Cu toate ca SC Media XPRIMM SRL a depus toate eforturile posibile pentru a asigura acuratetea informatiilor publicate in prezentul Buletin de Pensii Private, este posibila aparitia unor erori sau omisiuni.
RASPUNDEREA EDITORULUI
Nici SC Media XPRIMM SRL si nici angajatii sai nu pot fi considerati raspunzatori, sub nici o forma, pentru urmarile unor erori sau omisiuni aparute in forma si/sau continutul prezentului Buletin de Pensii Private si nici pentru opiniile, sugestiile sau punctele de vedere formulate in cadrul lui sau pentru urmarile sau consecintele actiunilor sau deciziilor luate de terti pe baza acestora sau a continutului lui. Redactia isi declina raspunderea pentru autenticitatea sau acuratetea informatiilor preluate din terte surse. Pentru toate materialele unde sunt specificate sursele de informare responsabilitatea revine in totalitate acestora. Raspunderea pentru celelalte materiale publicate revine autorului sau sursei de informare specificate. Redactia isi rezerva dreptul de a prezenta in maniera proprie datele si informatiile difuzate. Titlurile apartin, daca nu se specifica altfel, redactiei.
POLITICA ANTI-SPAM
Acest mesaj, avand mentionate datele noastre de identificare si instructiunile de dezabonare, nu poate fi catalogat ca mesaj nesolicitat (spam). Daca el ajunge totusi la Dumneavoastra si nu doriti sa mai primiti alte mesaje cu un continut similar, este suficient sa ne trimiteti un e-mail, mentionand "Unsubscribe" sau "Dezabonare" in campul "Subject" sau "Subiect".
Copyright©2010 Media XPRIMM

Daca doriti sa va abonati la Buletinul de Pensii Private, apasati aici
Daca doriti sa nu mai primiti Buletinul de Pensii Private, apasati aici