Pensii Private


Cauta stiri
Home Despre Pensii Private Piata Pensiilor Private Cariere Evenimente XPRIMM Pensii XPRIMM TV
 Stiri 
 Administratori 
 Fonduri de pensii private 
 Auditori 
 Depozitari 
 APAPR 
 CSSPP 
 Legislatie 
 Opinii 

Fonduri de pensii administrate privat

Inapoi

GENERALI Fondul de Pensii Administrat Privat ARIPI


grad de risc ridicat

Administratorul Fondului de Pensii Administrat Privat ARIPI este Generali Pensii, societate pe actiuni, cu un capital social de 14 milioane RON, al carui actionar majoritar este Generali Holding Viena, unul din cele mai mari grupuri financiare care activeaza in Europa Centrala si de Est.

Politica investitionala abordata de Generali Pensii este una sigura, conform legilor in vigoare, dar care urmareste in acelasi timp o profitabilitate crescuta pentru participantii la Fondul de Pensii ARIPI.

In cazul incetarii calitatii de participant, precum si in cazul transferului la un alt Fond de Pensii, Generali Fond de Pensii va garanteaza ca valoarea activelor dumneavoastra nu va fi mai mica decat suma contributiilor platite, diminuate cu penalitatile de transfer si cu comisioanele legale.

Din momentul in care ati devenit clientul nostru, Generali Pensii va informeaza periodic despre evolutia pensiei dumneavoastra:
• zilnic pe internet va fi publicata valoarea neta unitara a activelor, precum si rentabilitatea fondului;
• anual printr-un extras de cont gratuit.

Principalul obiectiv al Generali Pensii este acela de a administra contul dumneavoastra cu scopul de a obtine cresterea seminificativa pe termen lung a investitiei in conditii de siguranta.

Despre fondul de pensii administrat privat ARIPI


Publicat pe 19.10.2007