Pensii Private


Cauta stiri
Home Despre Pensii Private Piata Pensiilor Private Cariere Evenimente XPRIMM Pensii XPRIMM TV
 Stiri 
 Administratori 
 Fonduri de pensii private 
 Auditori 
 Depozitari 
 APAPR 
 CSSPP 
 Legislatie 
 Opinii 

Fonduri de pensii administrate privat

Inapoi

BCR Administare Fond de Pensii


grad de risc mediu

BCR Pensii, Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. a fost infiintata in luna iunie 2007, cu un capital social initial de 50.000.000 RON.

Pana in noiembrie 2009 compania s-a numit BCR Administrare Fond de Pensii S.A. urmand ca de la acesta data compania sa poarte actuala denumire. Tot in luna noiembrie 2009 capitalul social al companiei a fost majorat la 140.000.000 RON. Aceasta modificare de denumire a companiei cat si majorarea de capital au survenit ca urmare a initierii procesului de preluare a BCR Prudent de la BCR Asigurari de Viata implicit prin extinderea obiectului de activitate si in domeniul activitatii pensiilor private facultative (Pilon 3).

BCR detine 99,99 % din actiunile BCR Pensii, Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. . Societatea are ca principale atuuri apartenenta la cel mai puternic grup financiar din Romania - BCR, cu o reputatie solida si cu o echipa de profesionisti de cea mai buna calitate, experienta deosebita in Europa Centrala a Grupului Erste atat in managementul fondurilor de pensii, cat si, fapt foarte important, in managementul activelor, forta de vanzare recunoscuta a Grupului BCR si baza larga de clienti, onestitatea si transparenta relatiei cu acestia.

BCR Pensii, Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. le propune clientilor sai un parteneriat pe termen lung cu Grupul BCR caracterizat de profesionalism, experienta, stabilitate si soliditate, seriozitate si respect.

Despre fondul de pensii administrate privat BCRPublicat pe 19.10.2007