Pensii Private


Cauta stiri
Home Despre Pensii Private Piata Pensiilor Private Cariere Evenimente XPRIMM Pensii XPRIMM TV
 Stiri 
 Administratori 
 Fonduri de pensii private 
 Auditori 
 Depozitari 
 APAPR 
 CSSPP 
 Legislatie 
 Opinii 

Stiri

Inapoi

Alina ANDREESCU este noul Director General al BRD Pensii


Alina ANDREESCU a fost autorizata in functia de Director General al BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. (BRD Pensii) incepand cu 15 februarie, a anuntat compania.

Ea o inlocuieste pe Rozaura STANESCU, care s-a retras de curand din activitatea profesionala si s-a dedicat planurilor personale.

Noul Director General al BRD Pensii are o experienta de peste 15 ani in domeniul financiar. S-a alaturat BRD Pensii cu 10 ani in urma. Orientarea spre rezultate, calitatea si eficienta activitatii desfasurate, alaturi de rolurile profesionale variate asumate cu succes au propulsat-o spre pozitii de management incepand cu anul 2009, precizeaza compania.

Anterior pozitiei actuale, Alina ANDREESCU a fost Director Executiv al BRD Pensii in perioada mai 2014 - februarie 2019. Din acest rol a condus proiecte inovatoare in zona de operatiuni si avut rezultate excelente in initiative de management al riscului.

"Este o reala oportunitate sa ma implic in luarea deciziilor pentru a aduce valoare celor peste 440.000 de participanti care vor beneficia de pensii private oferite de BRD Pensii. Voi continua sa dezvolt strategia companiei si sunt onorata sa coordonez o echipa de profesionisti", a declarat Alina ANDREESCU.

Absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Alina ANDREESCU a urmat programe de management in cadrul Grupului Societe Generale Insurance.

BRD Pensii administreaza fonduri de pensii private - pilonul II si pilonul III - pentru peste 440.000 de participanti (conform raportarilor Autoritatii de Supraveghere Financiara la 31 decembrie 2018).


Editor: Andreea RADU | Publicat pe 19.02.2019

Cele mai recente stiri:
» Dragos GHEORGHE s-a alaturat echipei de Management a BCR Pensii
» Ministrul Muncii anunta ca, pana la Paste, 30 de mii de pensii vor fi majorate
» Numarul pensionarilor a scazut in 2018. Pensia medie a fost de 1.172 lei
» Modificari OUG 114: Guvernul amana pana la 31 mai aplicarea cerintei de capital suplimentar din Pilonul II
» Ponderea pensiilor private in PIB a crescut in 2018. Care e valoarea medie a unui cont din Pilonul II?
» Norma ASF care stabileste modalitatea prin care un participant se poate retrage din Pilonul II, publicata in Monitorul Oficial
» Virgiliu ICHIM este noul Director General al ALLIANZ-TIRIAC Pensii Private
» Actionarii administratorilor din Pilonul II cer modificarea OUG 114 si spun ca vor diversifica universul investitional
» ASF spune ca nu a primit nicio notificare din partea administratorilor privind intentia de parasire a sistemului de pensii private
» Comisia Europeana: masurile impotriva Pilonului II afecteaza pensiile viitoare, piata de capital si economia Romaniei


Comenteaza acest articol
0 comentarii

Atentie! Campurile "Comentariu" si "E-mail" sunt obligatorii
Nume:
Daca nu sunteti logat, numele dumneavoastra va aparea cu sufixul '(Anonim)'. Pentru a va autentifica, click aici
Daca sunteti logat si nu completati campul nume, va aparea automat numele dumneavoastra cu care v-ati inregistrat pe site
E-mail:

Comentariu:
< 10.000 car.

  Cod de securitate
Introduceti codul din imagine:Arhiva