Pensii Private


Cauta stiri
Home Despre Pensii Private Piata Pensiilor Private Cariere Evenimente XPRIMM Pensii XPRIMM TV
 Stiri 
 Administratori 
 Fonduri de pensii private 
 Auditori 
 Depozitari 
 APAPR 
 CSSPP 
 Legislatie 
 Opinii 

Fonduri de pensii administrate privat

Inapoi

AZT VIITORUL TAU Fond de Pensii Administrat Privat


grad de risc mediu

Allianz-Tiriac Pensii Private este o entitate juridica romana infiintata in anul 2007, avand ca obiectiv excelenta in administrarea fondurilor de pensii. Actionarul majoritar al societatii este SC Allianz-Tiriac Asigurari SA, cu o experienta de peste 12 ani in piata asigurarilor din Romania, liderul pietei asigurarilor din Romania care se detaseaza prin seriozitate si consecventa in promovarea celor mai ridicate standarde de calitate pentru clientii sai.

Despre fondul de pensii Allianz-Tiriac Pensii Private

Fondul "AZT Viitor Tau FOND DE PENSII ADMINISTRAT PRIVAT" are un grad mediu de risc. Dinamica acestui Fond se doreste una echilibrata, astfel incat sa profite de perioadele de crestere globala, dar si sa ofere protectie in perioadele de recesiune economica.

Allianz-Tiriac Pensii Private este membra a grupului Allianz. Grupul Allianz este unul din cele mai puternice grupuri financiare din lume, fiind prezent in peste 70 de tari si deservind peste 60 milioane de clienti. Majoritatea companiilor din topul FORTUNE 500 sunt clientii grupului Allianz. In anul 2006, grupul Allianz a fost desemnat de catre Dow Jones ca fiind cel mai stabil grup financiar din lume. Grupul Allianz administreaza active de peste 1210 miliarde Euro.

Allianz a infiintat primul fond de pensii pentru angajatii sai in anul 1903. Administrarea de fonduri de pensii in Europa Centrala si de Est a debutat in anul 1995 in Cehia si s-a dezvoltat apoi in toate statele din zona (Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovacia etc). Allianz este lider in administrarea fondurilor de pensii in Bulgaria, Croatia si Slovacia.

Allianz-Tiriac Pensii Private isi propune:
- un parteneriat cu participanti la fondurile Allianz-Tiriac Pensii Private bazat pe incredere, transparenta si comunicare
- calitate si excelenta in serviciile oferite participantilor
- prudenta si eficienta in investitiile facute in numele participantilorPublicat pe 19.10.2007